KNAL! voorstelling

 

‘KORTE VERHALEN’
Speelduur: circa 20 min.

‘Korte Verhalen’ bestaat uit vier acts gebaseerd op popsongs. Ze worden gespeeld door twee artiesten. Het thema van elke song is op een vrije manier geïnterpreteerd en uitgewerkt in een circustheater choreografie. De acts kunnen los gespeeld worden.

Act 1
One day baby
Een verhaal over liefde en spijt? Op een dag zegt zij, zoals ze al eerder deed: ‘Ik ga’, hij zegt: ‘OK’ Maar deze keer komt ze niet terug, en hij overpeinst: ‘Op een dag, meisje, dan zullen we oud zijn, en denken aan alle verhalen die we hadden kunnen vertellen.’ Spijt, berusting of allebei? Circus KNAL! met jongleerballen.

Act 2
Magic
Een voorstelling voor publiek is magisch. Gooien, vangen en draaien is magisch. Muziek is magisch. Diabolo’s zijn magisch. Zal het lukken om het publiek mee te nemen in deze magie? Circus KNAL! met diabolo’s.

Act 3
Brown Eyed Girl
Klassieke boy and girl act. De jongen vindt het meisje aardig, hij probeert het meisje te verleiden. Het meisje lijkt er in mee te gaan. Waar zal dit toe leiden? Circus KNAL! met hoge éénwielers.

Act 4
Mushroom Cloud
Stel je voor, het is gebeurd. De wereld is vergaan. Een kernbom, een ecologische ramp of een meteoriet? Alles wat door mensen gemaakt is, is weggevaagd en alles wat leefde, is dood. Of wacht eens even, beweegt daar nu toch nog iets? Circus KNAL! met kegels.